top of page

EURO-TOQUES CONCEPTIONS

BULGARIA SOFIA 2013

Firo Vázquez representando a la cocina española en el Congreso Internacional de Euro-Toques, la Asociación Europea de Cocineros, ha impartido una ponencia sobre su trabajo gastronómico con las Elaborinas como ingrediente principal.

En la ciudad de Sofia, Bulgaria, y ante chefs venidos de toda Europa ha elaborado diferentes platos creando una gran expectación e interés en esta gran aportación a la cocina que represnetan las Harinas Elaboradas que el chef español ha desarrollado.

Кулинарен форум “Концепции”21 и 22 март, 2013 г.Трето издание

След успеха на първите две издания, Евро-Ток България ще организира Кулинарен форум “Концепции 2013”, посветен на Испанската кухня.Участниците са:

Шеф Фиро Васкес

Фиро Васкес e Главен готвач и собственик на ресторант “Оливар”, който се намира в североизточния район на Мурсия, Испания. Ресторантът му притежава едно слънце /звезда/ в пътеводителя на Репсол за 2011 г. и сертификат от Европейската централа EFQM за превъзходно качество. Член е на Евро-Ток Испания. Администратор на производството на зехтини в Морая, съучредител на Ордена на производителите на зехтини в Мурсия, Президент на Дружеството “Приятели на зехтин Екстра Върджин”, произвеждан в областта на Мурсия. Дълго време преподава Технология на хранене в Университета на Мурсия.

Entrada individual: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page